Inkoop, verkoop en verhuur van Antiek, vintage & bouwmaterialen

Winkelinrichtingen

Buying, Selling & Renting Antiques & Curiosities

Industriële lampen

Meer dan 1000 stuks Luiken en deuren

5000m2 showroom

Antieke vitrines


Inkoop * Verkoop * Verhuur van Antiek & Curiosa, bouwmaterialen, vintage en industrieel

Burbri antiek is een familiebedrijf dat zich al ruim 25 jaar onderscheid binnen de antiekbranche. Door de jaren heen is er door vader en zoon een passie ontstaan naar het vinden van antieke parels. Geregeld trekken zij er dan ook op uit en gaan op zoek naar nieuwe vondsten en unieke materialen. Door deze passie vindt u bij Burbri antiek dan ook enkel en alleen authentieke producten. 

Burbri antiek verkoopt een groot assortiment aan antieke meubelswinkelinrichtingenbouwmaterialenDesign en industriële meubels. Burbri antiek is gevestigd in een oude loods in Aalsmeer dat is omgetoverd tot showroom met een groot aanbod aan meubels en materialen. Bij de showroom kunt u gratis parkeren voor de deur. 

Het aanbod bij Burbri Antiek is enorm, dit zal u ervaren wanneer u een bezoek brengt aan de ruim 5000m2 showroom. Slechts 20% van ons assortiment is online te bekijken. U heeft bij Burbri Antiek de kans op een vondst die u vooraf niet online op internet kunt vinden. 

Bent u al nieuwschierig geworden naar onze loods vol met mooie spullen? U bent van harte welkom om eens langs te komen bij ons in de showroom, de koffie staat altijd klaar! Voor openingstijden kijk onder aan de pagina. 

Ons laatste nieuws

Maandag 6-6 tweede pinksterdag geopend!

Wij zijn op maandag tweede pinksterdag geopend van 12.00 - 16.00 uur. 
Kom ons gezellig bezoeken in Aalsmeer, tot dan! 

Meer nieuws

Nieuw binnen: antieke deuren & luiken.

In maart was het dan eindelijk weer zover. 
De langverwachte container met onder andere  antieke deuren, luiken, louvre shutters en bouwmaterialen is gearriveerd en gelost bij ons in Aalsmeer. 

We hebben met ons team weer hard gewerkt om alle plaatjes van deuren en bouwmaterialen zo goed mogelijk uit te zetten bij ons op de zaak. Wat er dit keer echt uit springt zijn de vele paneeldeuren die binnen zijn gekomen, deze deuren hebben wij NU in alle kleuren en maten op voorraad. 

Kom je ons snel bezoeken in Aalsmeer? Ze zijn nu nog lekker warm! ;)

(Geschreven op 28-3-2019)

Meer nieuws

Binnenkort binnen bij Burbri!

Afgelopen januari zijn wij weer een aantal dagen op pad geweest om de mooiste items te scoren. We hebben prachtige deuren, luiken en hekwerken ingekocht. Inmiddels zijn er dus wéér twee containers onderweg vol met mooie bouwmaterialen! Op de foto's kunt u alvast zien wat wij onder meer gekocht hebben, wij kunnen niet wachten tot de containers binnen zijn!

Wat kun je zoal verwachten?

- Mooie louvre luiken zowel klein als groot
- Loftdeuren in verschillende maten en kleuren
- Prachtige hekwerken (smeedijzer)
- Antieke sets deuren prachtig bewerkt

Verwacht?
De container wordt begin maart verwacht. Dit betekent dat de bouwmaterialen halverwege in maart zijn te bewonderen bij ons in de showroom! Wees er snel bij want uit ervaring gaan de pareltjes als eerste weg..!


Tot dan !

 

Meer nieuws

Onze nieuwste vondsten op Instagram