Corona Update 18-4

Beste klanten wij zijn geopend :) 

Wij krijgen veel vragen of wij open zijn de komende dagen/weken.
De burbri is nog 'gewoon' op de gebruikelijke dagen en tijden geopend. Wij vertrouwen erop dat onze klanten de richtlijnen van het RIVM hebben waargenomen en begrepen.

Burbri antiek ziet geen reden om nu te sluiten. Er is een 5000m2 showroom in de frisse buitenlucht waar iedereen op ruime afstand van elkaar tussen de prachtige spullen kan snuffelen. 

Wij zullen de komende tijd extra ons best doen om bestellingen en aanvragen via de website snel en goed te laten verlopen, bezorgen is geen probleem! 

Tot snel! 

Nieuw binnen: antieke deuren & luiken.

In maart was het dan eindelijk weer zover. 
De langverwachte container met onder andere  antieke deuren, luiken, louvre shutters en bouwmaterialen is gearriveerd en gelost bij ons in Aalsmeer. 

We hebben met ons team weer hard gewerkt om alle plaatjes van deuren en bouwmaterialen zo goed mogelijk uit te zetten bij ons op de zaak. Wat er dit keer echt uit springt zijn de vele paneeldeuren die binnen zijn gekomen, deze deuren hebben wij NU in alle kleuren en maten op voorraad. 

Kom je ons snel bezoeken in Aalsmeer? Ze zijn nu nog lekker warm! ;)

(Geschreven op 28-3-2019)

Koffie hoek geopend!

Sinds februari is onze coffee corner geopend en kan er in de knus gezellige ruimte een bakje koffie worden genutigd. Onder het genot van een kopje koffie even opwarmen om daarna weer te verdwalen in onze showroom vol antiek en prachtige bouwmaterialen. 

Tot snel! ;)

 

(Geschreven op 7-3-2019)

Binnenkort binnen bij Burbri!

Afgelopen januari zijn wij weer een aantal dagen op pad geweest om de mooiste items te scoren. We hebben prachtige deuren, luiken en hekwerken ingekocht. Inmiddels zijn er dus wéér twee containers onderweg vol met mooie bouwmaterialen! Op de foto's kunt u alvast zien wat wij onder meer gekocht hebben, wij kunnen niet wachten tot de containers binnen zijn!

Wat kun je zoal verwachten?

- Mooie louvre luiken zowel klein als groot
- Loftdeuren in verschillende maten en kleuren
- Prachtige hekwerken (smeedijzer)
- Antieke sets deuren prachtig bewerkt

Verwacht?
De container wordt begin maart verwacht. Dit betekent dat de bouwmaterialen halverwege in maart zijn te bewonderen bij ons in de showroom! Wees er snel bij want uit ervaring gaan de pareltjes als eerste weg..!


Tot dan !

 

Zaterdaghulp gezocht in Aalsmeer.

Wij zoeken voor de zaterdag wat extra handjes om ons te helpen wanneer het druk is. Ben jij diegene, of ken jij iemand denk aan broertje of zoon bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of email. 

Wie zoeken wij?

*Een hulp van ongeveer 16-18jr
*Een hulp met spierballen
*Een hulp die gezellig is

Tijden: 10.00-17-00 uur. Locatie: Aalsmeer.

Lijkt het jou leuk om ons op de zaterdag te komen versterken, neem dan even contact met ons op per email of telefoon. 
 

Hij is binnen! Januari 2019

Vol verwachting hebben we weer lang moeten wachten op de container vanuit Sri-Lanka. Ditmaal hebben wij weer prachtige winkelvitrines en toonbanken weten te kopen. Inmiddels staan alle vitrines en toonbanken alweer prachtig opgesteld en klaar om te bewonderen bij ons in de showroom!