Maandag 6-6 tweede pinksterdag geopend!

Wij zijn op maandag tweede pinksterdag geopend van 12.00 - 16.00 uur. 
Kom ons gezellig bezoeken in Aalsmeer, tot dan! 

Nieuw binnen: antieke deuren & luiken.

In maart was het dan eindelijk weer zover. 
De langverwachte container met onder andere  antieke deuren, luiken, louvre shutters en bouwmaterialen is gearriveerd en gelost bij ons in Aalsmeer. 

We hebben met ons team weer hard gewerkt om alle plaatjes van deuren en bouwmaterialen zo goed mogelijk uit te zetten bij ons op de zaak. Wat er dit keer echt uit springt zijn de vele paneeldeuren die binnen zijn gekomen, deze deuren hebben wij NU in alle kleuren en maten op voorraad. 

Kom je ons snel bezoeken in Aalsmeer? Ze zijn nu nog lekker warm! ;)

(Geschreven op 28-3-2019)

Binnenkort binnen bij Burbri!

Afgelopen januari zijn wij weer een aantal dagen op pad geweest om de mooiste items te scoren. We hebben prachtige deuren, luiken en hekwerken ingekocht. Inmiddels zijn er dus wéér twee containers onderweg vol met mooie bouwmaterialen! Op de foto's kunt u alvast zien wat wij onder meer gekocht hebben, wij kunnen niet wachten tot de containers binnen zijn!

Wat kun je zoal verwachten?

- Mooie louvre luiken zowel klein als groot
- Loftdeuren in verschillende maten en kleuren
- Prachtige hekwerken (smeedijzer)
- Antieke sets deuren prachtig bewerkt

Verwacht?
De container wordt begin maart verwacht. Dit betekent dat de bouwmaterialen halverwege in maart zijn te bewonderen bij ons in de showroom! Wees er snel bij want uit ervaring gaan de pareltjes als eerste weg..!


Tot dan !

 

Hij is binnen! Januari 2019

Vol verwachting hebben we weer lang moeten wachten op de container vanuit Sri-Lanka. Ditmaal hebben wij weer prachtige winkelvitrines en toonbanken weten te kopen. Inmiddels staan alle vitrines en toonbanken alweer prachtig opgesteld en klaar om te bewonderen bij ons in de showroom!